Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Siberika
SlovenskýRSS
   Domov   O nás   Kontakt   Košík   Prihlásenie   Pomoc 
*
Kategórie Výrobcovia
Novinky
Akciové produkty
Vypredaj zľavy až do - 50%
Pleťová kozmetika
VLASY
TELO
KÚPEĽ
Zubná starostlivosť
Kozmetické krémy,gély na nohy, cievy, žily
Masážne prípravky- Maste a krémy na kĺby, svaly
Malavit
Jazvečí tuk a masť
Gemene
Opaľovanie
Aromaterapia - Éterické oleje
Detská kozmetika
Výživové doplnky,vaše pomôcky pre zdravie
Ruska tradícia
Olej, Čajový nápoj, čaj
Kozmetická línia Brezový decht
Pánska kozmetika
Darčeková sada
Pre domácnosť
Cestovné balenie
 Najsledovanejšie

Gélový kozmetický krém „Malavit“, 75 ml

Gélový kozmetický krém „Malavit“, 75 ml Gélový kozmetický krém „Malavit“, 75 ml ...

10.95 EUR s DPH

Malavit 50ml

Malavit 50ml Malavit 50ml Malavit je vysoko účinný pa...

11.49 EUR s DPH

Iplikátor Kuznecova - Masážny ježko N

Iplikátor Kuznecova - Masážny ježko N 60 Iplikátor Kuznecova - Masážny ježko N 60...

8.90 EUR s DPH

Sofia Krém masážny so včelím jedom-Gluko

Sofia Krém masážny so včelím jedom-Glukosamín a Chondroitín 125 ml Sofia Krém masážny so včelím jedom-Gluko...

8.99 EUR s DPH

Super sila Vlasový šampón „Bio Hodváb“ 6

Super sila Vlasový šampón „Bio Hodváb“ 600ml Súper sila.Vlasový šampón „Bio Hodváb“ S...

6.99 EUR s DPH



Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

 kos Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
zobraziť nákupný košík >>
 Novinky

PO Dead Sea Obnovujúca maska na poškod

PO Dead Sea Obnovujúca maska na poškodené vlasy 300ml

8.99 EUR s DPH

RICHARD Royal Love Ćaj 80g

RICHARD Royal Love Ćaj 80g

6.69 EUR s DPH

White Agafia Organický cédrový šampón V

White Agafia Organický cédrový šampón Výživa a obnova 280ml

4.99 EUR s DPH

White Agafia Organický rakytníkový šamp

White Agafia Organický rakytníkový šampón Objem a nádhera 280ml

4.99 EUR s DPH

AA Komplex z extraktov rastlín proti vyp

AA Komplex z extraktov rastlín proti vypadávaniu vlasov ampulky 7x5ml

5.99 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Aqua Verus s.r.o. 2016, 40